Werken bij Accanthus
Accanthus is een modern accountantskantoor in Breda. Het kantoor is sinds 2000 actief en biedt een compleet pakket financiële, administratieve en fiscale dienstverlening aan alle branches binnen het mkb. Accanthus kent een prettige, informele en collegiale werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s die nauw samenwerken en hun kennis graag delen.

Openstaande vacature Assistent Accountant
Op dit moment hebben wij plaats voor een assistent accountant. Beschik jij over een (bijna) afgeronde HBO opleiding en over enige werkervaring in een vergelijkbare functie? Wil je graag werken in een informele sfeer onder begeleiding van deskundige mensen?

Stuur dan je motivatie met CV naar sollicitatie@accanthus.nl

Open sollicitatie
Denk jij een aanwinst te zijn voor onze organisatie? Stuur dan gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar Accanthus t.a.v. Arjen van Rijckevorsel. E-mailen kan uiteraard ook via sollicitatie@accanthus.nl

Stage
Stage lopen bij Accanthus? Neem dan ook contact op met Arjen van Rijckevorsel, via ons algemene telefoonnummer: 076-5720900. Hij bespreekt samen met jou graag de mogelijkheden.