Sinds 2000 zijn wij als Accanthus Accountants & Belastingadviseurs actief als allround accountants- en belastingadvieskantoor en fungeren wij als eerste aanspreekpunt voor juridische en organisatorische vraagstukken voor een grote diversiteit aan MKB ondernemingen.

Accanthus is een modern accountantskantoor gevestigd in Breda en Poeldijk (Westland). U kunt als MKB ondernemer (starter, klein, middelgroot bedrijf) ons altijd inschakelen voor praktische ondersteuning bij uw bedrijfsvoering of voor persoonlijk advies.

Een echt betrokken accountant is voor de ondernemer van vandaag een must

We leven in een turbulente markt vol met innovaties. Bovendien is er niets zo veranderlijk dan de wet- en regelgeving. Met onze kennis en ervaring zorgen we er, samen met u, voor dat u een maximaal rendement uit uw ondernemersactiviteiten haalt.

Accanthus340B
Accanthus340C

Bij ons kan iedere MKB ondernemer terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking

Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn andere zaken echter minstens zo belangrijk. Daarom reikt ons dienstenpakket nog veel verder.

Weten welk boekhoudkundig softwarepakket het beste bij uw onderneming past? Fusie, overname of bedrijfsopvolging in het verschiet? Bij al deze vraagstukken kunt u een beroep doen op onze accountants en adviseurs.

Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van een netwerk aan specialisten

Neem gerust contact met ons op en maak kennis met Accanthus. Wij gaan graag met u in gesprek.