Onze vestiging  in het westen van het land is gelegen op de grens van Den Haag en het Westland.  Het gebouw Westlandse Poort is een modern kantoorgebouw en eenvoudig bereikbaar vanuit het Westland,  Den Haag en de snelwegen A4 en A20. Cliënten en medewerkers kunnen eenvoudig vrij parkeren voor het kantoorgebouw.

Voor deze locatie hebben wij bewust gekozen. Wij zijn nu als accountantskantoor aanwezig in het volop ondernemende Westland.  Door de ligging aan de rand van Den Haag zijn wij tevens eenvoudig bereikbaar voor onze nationale en internationale relaties uit Den Haag en omstreken.

Vestigingsleider en aanspreekpunt voor onze vestiging Den Haag / Westland is de heer Edwin Paul AA.

Accanthus-DenHaag-zw
Accanthus_EdwinPaul_Westland

Edwin heeft meer dan 35 jaar ervaring in de accountancy. Na ruim 20 jaar bij één van de Big Four kantoren te hebben gewerkt in zowel de controle- als de MKB-praktijk heeft hij vervolgens ruim 15 jaar bij een mooi middelgroot kantoor in het Westland gewerkt. Het beste van de kwaliteit van een grote accountantsorganisatie en de praktische (advies) vaardigheden en persoonlijke cliëntcontacten van een kleinere organisatie worden in de vestiging Den Haag /Westland gecombineerd.

De visie van Edwin Paul is gelijk aan die van Accanthus:
Wij proberen de cliënt zoveel mogelijk zelf te laten doen. Wij hebben hier goede ervaringen mee en de cliënt schakelt ons alleen in op de gebieden waar wij toegevoegde waarde leveren. Deze toegevoegde waarde kan bestaan uit advisering op verschillende vlakken maar ook uit het snel kunnen aanleveren van jaarstukken, tussentijdse cijfers of andere benodigde informatie. Wij werken hierbij vaak op het geautomatiseerde systeem van de cliënt.

Bereikbaarheid en een snelle reactie op vragen vinden wij normale zaken.

Uiteraard zijn er ook cliënten die graag alle administratie en aangiften laten verzorgen door de accountant en die erop vertrouwen dat wij hun volledig ontzorgen. Daar vinden wij niets mis mee.

Wij maken op de vestiging Den Haag Westland gebruik van de professionals van de salarisadministratie en het secretariaat van de vestiging te Breda.

Naast de medewerkers van Accanthus maken wij ook gebruik van ons uitgebreide netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden (zoals voor bijvoorbeeld specifieke fiscale  en/of juridische vraagstukken).  Ten eerste zijn wij dan verzekerd van de beste kwaliteit. Ten tweede behoeven deze topadviseurs alleen te worden ingeschakeld als hier echt aanleiding toe is.

Mocht u eens met Edwin van gedachten willen wisselen, neem dan gerust contact met hem op.